16 Mayıs 2012 Çarşamba

1x30 Şeytani Çocuk Projesi - Farklı Boyut


Dizinin 20.Bölümünde çıkan Eli sorgulamıştık. 28.Bölümde bu elin Luria'nın Eli olduğunu öğrenmiştik. Amaçlarının genetik teknolojisiyle efendilerinin tekrar hayat bulması için olduğunu öğrendik. Geldik 30.Bölüme..
Hançer eli ele geçirmiş ve bir yolla yurtdışındaki bağlantılı olduğu ülkeye göndermiştir amaçlarının gerçekleşmesi için. Orada bulunan yardımcısı Sami'den telefon alır. Verdiği elin sahte olduğunu, sentetik bir mamul birşeyden olduğunu, bir vitrin mankeninin eli olduğunu söyler. Burdakilerin çok kızgın olduğunu söyler.

O sırada Davud ve temsili Hz.Hızır buluşurlar. Gerçek Luria'nın Elini Hızır ateşe atar ve el yanar.Ve şöyle der; "Onların tuzağı varsa; Allah'ında özel bir koruması var. Kaç defa uçurumun kenarından balyozun altından çekilip alındı bu millet." Davud:"Eğer siz haber vermeseydiniz, şimdi onların elindeydi." Flashbackla değişim sahnesi gösteriliyor. Davud: "Efendim, gerçekten bununla kendi liderlerini mi dünya ya getirecekler di? Hızır: Evet. Sende bilirsin Davud kardeş. Liderlerinin Firavun gibi olmasını istiyorlar. Türlü ilizyonlarla yeryüzünde kendi tanrı tanımaz saltanatlarını kurmak için türlü oyunlar peşindeler. Bu da onlardan biri."



Farklı Boyut'tan öncede Mavi Rüya dizisinde bu proje işlenmişti daha detaylıca.

Konu ile alakalı olduğu için Oktan Keleş'in Melami Savaşlarındaki bu proje ile ilgili kısmını paylaşmak istiyorum.

... Adem: "Peki bu efendileri, krallları kim Nuri Abi?" Nuri:"Kralları bir bebek. Kalpsiz yaşatılmaya çalışılan bir bebek. Bundan önceki bebek büyümüştü. Çocuk olmuştu. Onu teknolojiyle beyin yıkama odalarında büyüttüler. Doğa üstü olayları beynine aşıladılar. İnsanları hiç göstermediler. ... Kabala'nın yahudi sembolleri, kainattaki tüm gerçek yaşam ve ilişkileri farklı anlamlar yüklenerek beynine monte edildi. Büyüyüp de, onun yeni dünya düzencileri onu bu emellerine ulaştırsaydı, tüm dünyanın sonu gelecekti. Bu şeytaniler tam bunu böyle yaşatıyorlardı ki: Hz.Hızır bu çocuğu on yaşında, 2000 senesinde öldürdü. ...

--

Görüldüğü üzere şeytaniler kirli planları üzerinde çok çalışıyor ama emellerine ulaşamayacaklar inşallah. Allah'a Emanet Olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder